Stukkatør i København og Frederiksberg

 

En stukkatør reparerer og udfører udsmykninger, som både kan være på vægge og loft, afhængigt af hvad du ønsker. Hvis du sidder en med en idé, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan sørge for, at din idé bliver ført ud i livet. Vi er vant til at være kreative og fokusere på individuelle projekter, og det vil glæde os at arbejde for dig.

Et klassisk look

Stilarten du kan kende på tænderne
Læs mere

Et kongeligt udtryk

Stilarten som er en konge værdig
Læs mere

Et romantisk vingesus

Stilarter som lader dig drømme
Læs mere

En simpel elegance

Stilarten som binder rummet sammen
Læs mere

Et moderne snit

Stilarten uden dikkedarer
Læs mere

Skab din egen løsning

Dine Ideer – Vores ekspertise – Din løsning
Læs mere

Et klassisk look

Rent design, rene linjer og et tidløst udtryk. Den strenge geometri med skarpe kanter og “tænder” har rødder i antikke græske og romerske bygninger. Denne stuk er en klassiker og en af de mest efterspurgte stilarter. Den klassiske stuk passer godt ind i moderne dansk arkitektur, nordisk indretning og stilfulde kontormiljøer.

Stukkatør i København arbejder med klassisk design

På billedet ses en samlet fremstilling af stilart klassisk med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset af stukkatør Møller på Frederiksberg. I et rum med en omkreds på 20 meter vil denne fremstilling have en vejledende pris 16.408 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

Den klassiske stuk kan bruges i næsten alle rum. Den kan anvendes i indgangspartier, gangarealer, stuer og kontorer. Den er populær i køkkener, hvor den skarpe stil går godt i spænd med moderne køkkendesign. Klassisk stuk komplementerer dekorativ godt stuk, og kan derved være en oplagt sekundær stuk, især til mindre rum og gangarealer.

Stukkatør med store kompetencer

Klassisk samlet fremstilling

Klassisk-storthjorne

Klassiske hjørner

Få besøg af en dygtig stukkatør

Klassisk gesims

Klassisk-lillehjorne

Klassisk loftliste

3

Klassisk roset detaljer

Klassisk_rosette

Klassisk roset

Vores stukkatør i København kan gøre den klassiske stuk mere udtryksfuld ved at kreere en modig roset. Rosetter med mere udsmykning giver et spændende modspil mod de rene linjer. Den klassiske stuk er et godt valg til dig, der vil have en ensartet stuk i hele din bolig.

Vores stukkatør på Frederiksberg har mange års erfaring

På billedet ses rosetten som afrunder stilarten klassisk med udsmykning og detaljer

Den klassiske stilart er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet. Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter, vil den klassiske stuk have en vejledende pris 18.500 kr. inklusiv moms og opsætning.


Vores stukkatør arbejder med forskellige designs

Et kongeligt udtryk

Stilarten som er en konge værdig

Historisk vingesus med højt til loftet

Den dekorative ornamentik og de lodrette konsoller giver skyggevirkninger, dramatik og variation. Kongestukken har både blomstrer, perlerækker, palmehjørner og geometriske mønstre. Den blander klassiske og romantiske elementer, med et stærkt udtryk, der fungerer bedst i større og højloftede rum.

Vores stukkatører i København er altafgørende ved det individuelle stukarbejde

På billedet ses den samlede fremstilling af stilarten konge med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset. Fremstillingen vil i et rum med en omkreds på 20 meter have en vejledende pris 26.500 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

Vores stukkatør på Frederiksberg anbefaler den kongelige stuk til højloftede stuer, kontorer eller mødelokaler der gerne vil skille sig ud. Har man et rum, hvor der er gjort noget ekstra ud af gulv og indretning, vil denne stuk være en flot afslutning til rummet.

gallery_213

Konge gesims og loftliste

a2

Konge hjørnesamling detalje

a1

Konge roset detalje

1420557524278.jpeg

Konge samlet fremstilling

kongesamlet

Konge roset

Der er rig mulighed for at kombinere kongestukken med forskellige loftlister og hjørnedesign. Det kan give stukken en mere klassisk og enkel fremtoning at erstatte de blomstrede loftlister med enkle loftlister. Det giver fokus på konsoller og skyggevirkninger.

Hos stukkatøren i København importerer vi færdiglavet stuk fra Italien

På billedet ses rosetten som afrunder stilarten konge med udsmykning og detaljer.

Stilarten konge er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet. Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter vil kongestukken have en vejledende pris 26.500 kr. inklusiv moms og opsætning.