Stukkatør i København og Frederiksberg

 

En stukkatør reparerer og udfører udsmykninger, som både kan være på vægge og loft, afhængigt af hvad du ønsker. Hvis du sidder en med en idé, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan sørge for, at din idé bliver ført ud i livet. Vi er vant til at være kreative og fokusere på individuelle projekter, og det vil glæde os at arbejde for dig.

Et klassisk look

Stilarten du kan kende på tænderne
Læs mere

Et kongeligt udtryk

Stilarten som er en konge værdig
Læs mere

Et romantisk vingesus

Stilarter som lader dig drømme
Læs mere

En simpel elegance

Stilarten som binder rummet sammen
Læs mere

Et moderne snit

Stilarten uden dikkedarer
Læs mere

Skab din egen løsning

Dine Ideer – Vores ekspertise – Din løsning
Læs mere

Et klassisk look

Rent design, rene linjer og et tidløst udtryk. Den strenge geometri med skarpe kanter og “tænder” har rødder i antikke græske og romerske bygninger. Denne stuk er en klassiker og en af de mest efterspurgte stilarter. Den klassiske stuk passer godt ind i moderne dansk arkitektur, nordisk indretning og stilfulde kontormiljøer.

Stukkatør i København arbejder med klassisk design

På billedet ses en samlet fremstilling af stilart klassisk med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset af stukkatør Møller på Frederiksberg. I et rum med en omkreds på 20 meter vil denne fremstilling have en vejledende pris 16.408 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

Den klassiske stuk kan bruges i næsten alle rum. Den kan anvendes i indgangspartier, gangarealer, stuer og kontorer. Den er populær i køkkener, hvor den skarpe stil går godt i spænd med moderne køkkendesign. Klassisk stuk komplementerer dekorativ godt stuk, og kan derved være en oplagt sekundær stuk, især til mindre rum og gangarealer.

Stukkatør med store kompetencer

Klassisk samlet fremstilling

Klassisk-storthjorne

Klassiske hjørner

Få besøg af en dygtig stukkatør

Klassisk gesims

Klassisk-lillehjorne

Klassisk loftliste

3

Klassisk roset detaljer

Klassisk_rosette

Klassisk roset

Vores stukkatør i København kan gøre den klassiske stuk mere udtryksfuld ved at kreere en modig roset. Rosetter med mere udsmykning giver et spændende modspil mod de rene linjer. Den klassiske stuk er et godt valg til dig, der vil have en ensartet stuk i hele din bolig.

Vores stukkatør på Frederiksberg har mange års erfaring

På billedet ses rosetten som afrunder stilarten klassisk med udsmykning og detaljer

Den klassiske stilart er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet. Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter, vil den klassiske stuk have en vejledende pris 18.500 kr. inklusiv moms og opsætning.


Vores stukkatør arbejder med forskellige designs

Et kongeligt udtryk

Stilarten som er en konge værdig

Historisk vingesus med højt til loftet

Den dekorative ornamentik og de lodrette konsoller giver skyggevirkninger, dramatik og variation. Kongestukken har både blomstrer, perlerækker, palmehjørner og geometriske mønstre. Den blander klassiske og romantiske elementer, med et stærkt udtryk, der fungerer bedst i større og højloftede rum.

Vores stukkatører i København er altafgørende ved det individuelle stukarbejde

På billedet ses den samlede fremstilling af stilarten konge med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset. Fremstillingen vil i et rum med en omkreds på 20 meter have en vejledende pris 22.675 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

Vores stukkatør på Frederiksberg anbefaler den kongelige stuk til højloftede stuer, kontorer eller mødelokaler der gerne vil skille sig ud. Har man et rum, hvor der er gjort noget ekstra ud af gulv og indretning, vil denne stuk være en flot afslutning til rummet.

gallery_213

Konge gesims og loftliste

a2

Konge hjørnesamling detalje

a1

Konge roset detalje

1420557524278.jpeg

Konge samlet fremstilling

kongesamlet

Konge roset

Der er rig mulighed for at kombinere kongestukken med forskellige loftlister og hjørnedesign. Det kan give stukken en mere klassisk og enkel fremtoning at erstatte de blomstrede loftlister med enkle loftlister. Det giver fokus på konsoller og skyggevirkninger.

Hos stukkatøren i København importerer vi færdiglavet stuk fra Italien

På billedet ses rosetten som afrunder stilarten konge med udsmykning og detaljer.

Stilarten konge er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet. Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter vil kongestukken have en vejledende pris 26.500 kr. inklusiv moms og opsætning.


Besøg vores showroom, og få en snak med stukkatøren på Frederiksberg

Et romantisk vingesus

Stilarter som lader dig drømme

Amoriner og varme hjerter i København

Den Romantiske stuk er imponerende i sin rige dekoration, med perlerækker, roser, fugle, muslingeskaller og krydsflet. Den originale stuk er skabt i 1910 til en villa i Hørsholm. Den er et kunstværk i sig selv, en selvsikker dekoration til ethvert hjem der sætter pris på historisk håndværk. Stukken er håndlavet i vores stukkatørværksted på Frederiksberg

Stuk kan udstråle simpel elegance med stukkatørarbejde i København

På billedet ses den samlede fremstilling af stilarten romantisk med ydre gesims, fugle og roset. Den viste fremstilling vil i et rum med en omkreds på 20 meter have en vejledende pris 24.200 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

Den romantiske stilart har et dekorativ og fortællende præg, som fungerer godt i større rum, der skal have ekstra karakter. Den sættes ofte op i stuer og soveværelser. Den er god til boliger bygget omkring århundredeskiftet, men virker også godt i større lejligheder.

Romantisk_fulda

Romatisk samlet fremstilling

Romantisk_hjørne

Romantisk gesims hjørne

Romantisk_rosette

Romantisk roset

Romantisk_rosette_closeup

Romantisk fugl detalje

romatisk+roset_a

Romantisk roset detalje

Den romantiske stuk kan altid tilpasses Deres ønsker. Vi kan f.eks. tilføje loftslister, der skaber en afgrænset loftsflade. Der giver indtryk af, at der er højere til loftet. Vi kan også tilføje hjørnedekorationer for at skabe et mere dekorativt design, eller gøre det mere enkelt ved at fjerne fuglene.

Stukkatøren på Frederiksberg arbejder på stukarbejde, der er en konge værdig

På billedet vises rosetten som afrunder stilarten romantisk med udsmykning og detaljer.

Den romantiske stuk er en stuk lavet efter gode håndværkstraditioner. Den er håndstøbt fra skabeloner af den oprindelige Hørsholm-stuk fra 1910. Fuglene er håndlavede efter eget design. I et rum med en omkreds på 20 meter vil romantisk have en vejledende pris 37.500 kr. inklusiv moms og opsætning.


Lad vores stukkatør på Frederiksberg komme med et godt tilbud på renovering af stuk

En simpel elegance

Stilarten som binder rummet sammen

Når det enkle bliver elegant

Den er elegant, den er lille og den er enkel uden at være blottet for ornamentik. Den elegante stuk har elementer fra vores klassiske og romantiske stilarter og kombinerer dem i en enkel stuk, med udtryksfulde loftlister og dekorative hjørner. Vores stukkatør på Frederiksberg anbefaler den blandt andet til lejligheder, moderne huse og i erhvervslokaler og der er store muligheder for at varierer dens udtryk

Renovering af stuk eller ny lavet fra bunden hos vores stukkatør i København

Samlet fremstilling af stilarten elegant med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset. Den viste fremstilling vil i et rum med en omkreds på 20 meter have en vejledende pris 12.209 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

Elegant stuk er en mindre stuk, som ikke tager meget plads på væggen, men flytter sit udtryk ud på loftet. Meget af udtrykket ligger i loftlisterne og hjørnedekorationerne. Derfor passer den elegante stuk rigtigt godt til rum med høje vinduer eller lav lofthøjde. Den er god til gangarealer, badeværelser, kontorer og lavloftede rum.

elegant+hjørne

Elegant loftliste detalje

elegant_zoom

Elegant hjørnesamling detalje

elegant+hjørne+closeup

Elegant gesims

Elegant_rosette

Elegant roset

Elegant_fuld

Elegant samlet fremstilling

Ønskes der et mere rent udtryk, kan hjørnedekorationerne og loftlisterne udskiftes. Hvis man vælger mere enkle hjørner og lister, vil stilen være mere “klassisk” i sit udtryk. Loftlisterne kan også fravælges, hvis boligen skal have en helt rent og enkelt design

Vores Stukkatør på Frederiksberg er ved at forberede et kundemøde

På billedet ses en rosette som afrunder stilarten romantisk med udsmykning og detaljer.

Den elegante stuk er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet. Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter, vil elegant have en vejledende pris på 16.500 kr. inklusiv moms og opsætning.


De fleste af vores kunder kommer fra københavn, nordsjælland og Frederiksberg

Et moderne snit

Stilarten uden dikkedarer

Ornamentik er en forbrydelse

Den er moderne, skarp og dansk design. Den moderne stilart er inspireret af den arkitektoniske funktionalisme, kendt fra blandt andet funkis-villaer. Det minimalistiske design er skabt til moderne boliger opført mellem 1930 – 1960. Det enkle designsprog er skåret ind til benet, stukkatøren anvender ikke ornamentik men istedet lys og skygge til at skabe overgang mellem væg og loft. Den moderne stuk er håndlavet i vores værksted i København.

stukarbejde udarbejdes i af vores stukkatør i København

På billedet ses den samlede fremstilling af stilart moderne med ydre gesims og roset. Denne fremstilling vil i et rum med en omkreds på 20 meter have en vejledende pris 10.600 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

Den moderne stuk gør sig godt i enkle rum med karakter og stemning uden dikkedarer. Den sættes op i modernistiske bygninger, på kontor og arbejdsværelse. Den moderne æstetiker vil foretrække, at den samme stuk bliver benyttet i hele ejendommen, så indtrykket bliver fuldstændigt gennemført.

modene+hjørne+zoom

Moderne hjørne

moderne

Moderne samlet fremstilling

Moderne_rosette

Moderne roset

moderne+zoom

Moderne gesims

Mange vælger en særlig rosset til at afslutte deres moderne stukdesign, blandt andet kvadratiske og rektangulære rosetter. Vores stukkatør i København kan skabe alle geometriske former efter dit ønske. Tilføjelsen af loftlister kan skabe en indrammet loftflade, der giver indtryk af et højloftet rum.

Vores stukkatør på Frederiksberg besøger en ejendom på frederiksberg

På billedet ses rosetten som moderne afrunder stilarten med linjer og dybde.

Den moderne stuk er håndlavet i vores stukkatør værksted i København. Den bliver fremstillet ved at trække gips i form efter en skabelon. I et rum med en omkreds på 20 meter, vil den moderne stilart have en vejledende pris på 25.000 kr. inklusiv moms og opsætning.


Stukkatøren fra Frederiksberg kører gerne rundt i nordsjælland

Skab din egen løsning

Dine Ideer – Vores ekspertise – Din løsning

Design og rådgivning

Tag udgangspunkt i vores stilarter og lad os designe en tilpasset løsning baseret på dine ønsker. Vi sætter dine ønsker og vores faglighed sammen for, at skabe det bedst mulige stukdesign til dig. Vores faglighed er din garant for kvalitet, ordentligt håndværk og æstetik. Det er en naturlig del af vores arbejde at besøge kundens hjem og udarbejde designforslag i samarbejde med dig.

Kontakt Møllers Stuk for et godt tilbud på Frederiksberg
Vores stukkatør i København har også mange kunder uden for københavn

Roma Stuk som Supplement

Møllers Stuk er eneforhandler af Roma Stuk i Skandinavien. Det betyder, at vi som stukkatør i København kan tilbyde over 1000 unikke færdigproducerede stukprodukter. Dette kombineret med muligheden for at få håndlavet stuk, betyder det at du har uendelige muligheder for at skabe et tilpasset og individuelt udtryk.

I vores showroom kan du se mange forskellige stuk og snakke med vores stukkatør fra Frederiksberg

Kontakt os direkte eller bestil en opringning når det passer dig – gratis og uforpligtende

Kontakt Stukkatør Møller

Sammen finder vi en løsning

har du haft vandskade, kan vi reparere din stuk hos stukkatøren i København

Showroom og værksted i hjertet af Frederiksberg – åbent fredage mellem 12 – 16 eller efter aftale

Se vores galleri

Oplev vores stilarter, udstilling og se vareprøver