En simpel elegance

Når det enkle bliver elegant

Den er elegant, den er lille og den er enkel uden at være blottet for ornamentik. Den elegante stuk har elementer fra vores klassiske og romantiske stilarter og kombinerer dem i en enkel stuk, med udtryksfulde loftlister og dekorative hjørner. Vores stukkatør på Frederiksberg anbefaler den blandt andet til lejligheder, moderne huse og i erhvervslokaler og der er store muligheder for at varierer dens udtryk

Elegant stuk er en mindre stuk, som ikke tager meget plads på væggen, men flytter sit udtryk ud på loftet. Meget af udtrykket ligger i loftlisterne og hjørnedekorationerne. Derfor passer den elegante stuk rigtigt godt til rum med høje vinduer eller lav lofthøjde. Den er god til gangarealer, badeværelser, kontorer og lavloftede rum.

Ønskes der et mere rent udtryk, kan hjørnedekorationerne og loftlisterne udskiftes. Hvis man vælger mere enkle hjørner og lister, vil stilen være mere “klassisk” i sit udtryk. Loftlisterne kan også fravælges, hvis boligen skal have en helt rent og enkelt design.

Den elegante stuk er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet. Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter, vil elegant have en vejledende pris på 21.000 kr. inklusiv moms og opsætning.

Galleri

Samlet fremstilling af stilarten elegant med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset. Den viste fremstilling vil i et rum med en omkreds på 20 meter have en vejledende pris 21.000 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

MØLLER STUK APS

Værksted:
Kronprinsensvej 33 2000 Frederiksberg

Showroom:
Bernstorffsvej 67 2900 Hellerup

KONTAKTINFO

Telefon: 20991234
E-mail: hello@mollersstuk.dk

CVR Nr. 34703469

OM OS

Møller Stuk Aps har mere end 15 års erfaring med stukarbejde til private og erhverv i København og Nordsjælland

© Copyright – All rights reserved.

Til top