Skip to main content

Stukkatør i København & Frederiksberg

Vores stukkatør har sammensat fem stilarter af efterspurgt stuk med populære detaljer. Alle har et sammenhængende design og illustrerer forskellige muligheder og udtryk anvendt på Frederiksberg, København eller Nordsjælland. Find stilarten til dit projekt eller anvend den som udgangspunkt for din tilpassede løsning.

En stukkatør reparerer og udfører udsmykninger, som både kan være på vægge og loft, afhængigt af hvad du ønsker. Hvis du sidder en med en idé, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan sørge for, at din idé bliver ført ud i livet. Vi er vant til at være kreative og fokusere på individuelle projekter, og det vil glæde os at arbejde for dig.

Har du skadet eller gennemboret stuk

Lokale vandskader, gennemboringer eller simple skader kan skæmme et helt loft, men du behøver ikke at skifte alt stuk ud efter en skade.

Møllers Stuk kan tage en afstøbning at dit stuk og skabe en nøjagtig kopi til reparation eller ny-opsætning. Møllers Stuk har også flere års erfaring med restaurering af historisk stuk både indenfor og udendørs.

Opsætning og montering

Vi monterer alle former for stuk. Køber du Roma Stuk, kan du selv vælge at sætte det op, men du kan også overlade opgaven til os. Møllers Stuk er erfarne montører af Roma Stuk, som vi har sat op de sidste 10 år. Prisen for montering varierer efter stuk type, størrelse og rummets omkreds. Kontakt os via vores kontaktformular, med information om din opgave, så kontakter vi dig direkte.