Et kongeligt udtryk

Historisk vingesus med
højt til loftet

Den dekorative ornamentik og de lodrette konsoller giver skyggevirkninger, dramatik og variation. Kongestukken har både blomstrer, perlerækker, palmehjørner og geometriske mønstre. Den blander klassiske og romantiske elementer, med et stærkt udtryk, der fungerer bedst i større og højloftede rum.

Vores stukkatør på Frederiksberg anbefaler den kongelige stuk til højloftede stuer, kontorer eller mødelokaler der gerne vil skille sig ud. Har man et rum, hvor der er gjort noget ekstra ud af gulv og indretning, vil denne stuk være en flot afslutning til rummet.

Der er rig mulighed for at kombinere kongestukken med forskellige loftlister og hjørnedesign.

Det kan give stukken en mere klassisk og enkel fremtoning at erstatte de blomstrede loftlister med enkle loftlister. Det giver fokus på konsoller og skyggevirkninger.

Stilarten konge er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet. Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter vil kongestukken have en vejledende pris 36.000 kr. inklusiv moms og opsætning.

Galleri

På billedet ses den samlede fremstilling af stilarten konge med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset. Fremstillingen vil i et rum med en omkreds på 20 meter have en vejledende pris 36.000 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

MØLLER STUK APS

Værksted:
Kronprinsensvej 33 2000 Frederiksberg

Showroom:
Bernstorffsvej 67 2900 Hellerup

KONTAKTINFO

Telefon: 20991234
E-mail: hello@mollersstuk.dk

CVR Nr. 34703469

OM OS

Møller Stuk Aps har mere end 15 års erfaring med stukarbejde til private og erhverv i København og Nordsjælland

© Copyright – All rights reserved.

Til top