Et moderne snit

Et moderne snit

Ornamentik er en forbrydelse

Den er moderne, skarp og dansk design. Den moderne stilart er inspireret af den arkitektoniske funktionalisme, kendt fra blandt andet funkis-villaer. Det minimalistiske design er skabt til moderne boliger opført mellem 1930 – 1960. Det enkle designsprog er skåret ind til benet, stukkatøren anvender ikke ornamentik men istedet lys og skygge til at skabe overgang mellem væg og loft. Den moderne stuk er håndlavet i vores værksted i København.

Den moderne stuk gør sig godt i enkle rum med karakter og stemning uden dikkedarer. Den sættes op i modernistiske bygninger, på kontor og arbejdsværelse. Den moderne æstetiker vil foretrække, at den samme stuk bliver benyttet i hele ejendommen, så indtrykket bliver fuldstændigt gennemført.

Mange vælger en særlig rosset til at afslutte deres moderne stukdesign, blandt andet kvadratiske og rektangulære rosetter. Vores stukkatør i København kan skabe alle geometriske former efter dit ønske. Tilføjelsen af loftlister kan skabe en indrammet loftflade, der giver indtryk af et højloftet rum.

Den moderne stuk er håndlavet i vores stukkatør værksted i København. Den bliver fremstillet ved at trække gips i form efter en skabelon.

Galleri

På billedet ses en samlet fremstilling af stilart klassisk med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset af stukkatør Møller på Frederiksberg.

  • Moderne_rosette
  • stuk-moderne-design-stilart
  • stuk-rosette-moderne-stilart-1
  • Et-moderne-snit

MØLLER STUK APS

Værksted:
Kronprinsensvej 33 2000 Frederiksberg

Showroom:
Bernstorffsvej 67 2900 Hellerup

KONTAKTINFO

Telefon: 20991234
E-mail: hello@mollersstuk.dk

CVR Nr. 34703469

OM OS

Møller Stuk Aps har mere end 15 års erfaring med stukarbejde til private og erhverv i København og Nordsjælland

© Copyright – All rights reserved.

Til top