Et moderne snit

Ornamentik er en forbrydelse

Den er moderne, skarp og dansk design. Den moderne stilart er inspireret af den arkitektoniske funktionalisme, kendt fra blandt andet funkis-villaer. Det minimalistiske design er skabt til moderne boliger opført mellem 1930 – 1960. Det enkle designsprog er skåret ind til benet, stukkatøren anvender ikke ornamentik men istedet lys og skygge til at skabe overgang mellem væg og loft. Den moderne stuk er håndlavet i vores værksted i København.

Den moderne stuk gør sig godt i enkle rum med karakter og stemning uden dikkedarer. Den sættes op i modernistiske bygninger, på kontor og arbejdsværelse. Den moderne æstetiker vil foretrække, at den samme stuk bliver benyttet i hele ejendommen, så indtrykket bliver fuldstændigt gennemført.

Mange vælger en særlig rosset til at afslutte deres moderne stukdesign, blandt andet kvadratiske og rektangulære rosetter. Vores stukkatør i København kan skabe alle geometriske former efter dit ønske. Tilføjelsen af loftlister kan skabe en indrammet loftflade, der giver indtryk af et højloftet rum.

Den moderne stuk er håndlavet i vores stukkatør værksted i København. Den bliver fremstillet ved at trække gips i form efter en skabelon. I et rum med en omkreds på 20 meter, vil den moderne stilart have en vejledende pris på 25.000 kr. inklusiv moms og opsætning.

Galleri

På billedet ses en samlet fremstilling af stilart klassisk med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset af stukkatør Møller på Frederiksberg. I et rum med en omkreds på 20 meter vil denne fremstilling have en vejledende pris 27.000 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

MØLLER STUK APS

Værksted:
Kronprinsensvej 33 2000 Frederiksberg

Showroom:
Bernstorffsvej 67 2900 Hellerup

KONTAKTINFO

Telefon: 20991234
E-mail: hello@mollersstuk.dk

CVR Nr. 34703469

OM OS

Møller Stuk Aps har mere end 15 års erfaring med stukarbejde til private og erhverv i København og Nordsjælland

© Copyright – All rights reserved.

Til top