Skip to main content

Et moderne snit

Et moderne snit

Ornamentik er en forbrydelse

Den er moderne, skarp og dansk design. Den moderne stilart er inspireret af den arkitektoniske funktionalisme, kendt fra blandt andet funkis-villaer. Det minimalistiske design er skabt til moderne boliger opført mellem 1930 – 1960. Det enkle designsprog er skåret ind til benet, stukkatøren anvender ikke ornamentik men istedet lys og skygge til at skabe overgang mellem væg og loft. Den moderne stuk er håndlavet i vores værksted i København.

Den moderne stuk gør sig godt i enkle rum med karakter og stemning uden dikkedarer. Den sættes op i modernistiske bygninger, på kontor og arbejdsværelse. Den moderne æstetiker vil foretrække, at den samme stuk bliver benyttet i hele ejendommen, så indtrykket bliver fuldstændigt gennemført.

Mange vælger en særlig rosset til at afslutte deres moderne stukdesign, blandt andet kvadratiske og rektangulære rosetter. Vores stukkatør i København kan skabe alle geometriske former efter dit ønske. Tilføjelsen af loftlister kan skabe en indrammet loftflade, der giver indtryk af et højloftet rum.

Den moderne stuk er håndlavet i vores stukkatør værksted i København. Den bliver fremstillet ved at trække gips i form efter en skabelon.

Galleri

På billedet ses en samlet fremstilling af stilart klassisk med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset af stukkatør Møller på Frederiksberg.

  • Moderne_rosette
  • stuk-moderne-design-stilart
  • stuk-rosette-moderne-stilart-1
  • Et-moderne-snit