Et klassisk look

Stilarten du kan kende på tænderne

Rent design, rene linjer og et tidløst udtryk. Den strenge geometri med skarpe kanter og “tænder” har rødder i antikke græske og romerske bygninger. Denne stuk er en klassiker og en af de mest efterspurgte stilarter. Den klassiske stuk passer godt ind i moderne dansk arkitektur, nordisk indretning og stilfulde kontormiljøer.

Den klassiske stuk kan bruges i næsten alle rum. Den kan anvendes i indgangspartier, gangarealer, stuer og kontorer.

Den er populær i køkkener, hvor den skarpe stil går godt i spænd med moderne køkkendesign. Klassisk stuk komplementerer dekorativ godt stuk, og kan derved være en oplagt sekundær stuk, især til mindre rum og gangarealer.

Vores stukkatør i København kan gøre den klassiske stuk mere udtryksfuld ved at kreere en modig roset.

Rosetter med mere udsmykning giver et spændende modspil mod de rene linjer. Den klassiske stuk er et godt valg til dig, der vil have en ensartet stuk i hele din bolig. Den klassiske stilart er sammensat af færdigproduceret italiensk stuk af høj støbekvalitet.

Den er fiberarmeret og giver en holdbarhed på over 100 år. I et rum med en omkreds på 20 meter, vil den klassiske stuk have en vejledende pris 27.000 kr. inklusiv moms og opsætning.

Galleri

På billedet ses en samlet fremstilling af stilart klassisk med ydre gesims, hjørnesamlinger, loftliste og roset af stukkatør Møller på Frederiksberg. I et rum med en omkreds på 20 meter vil denne fremstilling have en vejledende pris 27.000 kr. inklusiv moms og opsætning. Vær opmærksom på, at det er rummets omkreds som er relevant ved stuk-opmåling.

MØLLER STUK APS

Værksted:
Kronprinsensvej 33 2000 Frederiksberg

Showroom:
Bernstorffsvej 67 2900 Hellerup

KONTAKTINFO

Telefon: 20991234
E-mail: hello@mollersstuk.dk

CVR Nr. 34703469

OM OS

Møller Stuk Aps har mere end 15 års erfaring med stukarbejde til private og erhverv i København og Nordsjælland

© Copyright – All rights reserved.

Til top