Skip to main content

Et romantisk vingesus

Et romantisk vingesus

Amoriner og varme hjerter
i København

Den Romantiske stuk er imponerende i sin rige dekoration, med perlerækker, roser, fugle, muslingeskaller og krydsflet. Den originale stuk er skabt i 1910 til en villa i Hørsholm. Den er et kunstværk i sig selv, en selvsikker dekoration til ethvert hjem der sætter pris på historisk håndværk. Stukken er håndlavet i vores stukkatørværksted på Frederiksberg.

Den romantiske stilart har et dekorativ og fortællende præg, som fungerer godt i større rum, der skal have ekstra karakter. Den sættes ofte op i stuer og soveværelser. Den er god til boliger bygget omkring århundredeskiftet, men virker også godt i større lejligheder.

Den romantiske stuk kan altid tilpasses Deres ønsker. Vi kan f.eks. tilføje loftslister, der skaber en afgrænset loftsflade.

Der giver indtryk af, at der er højere til loftet. Vi kan også tilføje hjørnedekorationer for at skabe et mere dekorativt design, eller gøre det mere enkelt ved at fjerne fuglene.

Den romantiske stuk er en stuk lavet efter gode håndværkstraditioner. Den er håndstøbt fra skabeloner af den oprindelige Hørsholm-stuk fra 1910. Fuglene er håndlavede efter eget design.

Galleri

På billedet ses den samlede fremstilling af stilarten romantisk med ydre gesims, fugle og roset.

  • rt3-1
  • Klassisk-lillehjorne
  • rt4-1
  • rt6-1